Come to the Winter Solstice Faire at the LB Unitarian Church!

10:00 – 10:15 15 min. Opening Circle

10:20- 10:45 25 min. White Feather & Brother Otik

11:00 – 11:30 30 min Kahena & Banaat al-Qamar
“Dancing toward the returning Sun”

11:45 – 12:15 30 min Kat Robb, Storyteller ******* Yes, I’m reading and I will have books to sign.

12:30 – 1:00 30 min Wildwood Morris

1:15 – 1:45 30 min Jeffrey Fisher & Friends

2:00 – 2:30 30 min Erykka Ximone, Singer

2:45 – 3:15 30 min White Feather & Brother Otik

3:30 – 4:00 30 min Nefertiti & the Mystic Dancers

Advertisements